Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen. Ik wil mijn patiënten behandelen zoals ik zelf zou willen behandeld worden: eerlijk en in gezamelijk overleg. Daaromstaat een persoonlijke aanpak tijdens de consultaties centraal. 

  Dr. Valerie Schutyser

Over Dr. Valerie Schutyser - Fertiliteitsarts

Dr. Valerie Schutyser studeerde in 2007 af aan de Universiteit Gent. Ze specialiseerde zich in gynaecologie en verloskunde onder leiding van Professor Paul Devroey aan de VUB. Dokter Schutyser specialiseerde verder in fertiliteit en reproductieve chirurgie. Ze werd erkend als subspecialist in de reproductieve geneeskunde door de European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE)  en de European board and college of Obsestrics and Gynaecology (EBCOG)  Gedurende 8 jaar heeft ze gewerkt in het Centrum voor reproductieve geneeskunde (CRG) van het UZ Brussel in Jette, waar ze de laatste jaren aan het hoofd van de reproductieve chirurgie stond. 

Vanaf augustus 2021 kiest ze voor een nieuwe wind bij LIFE - Leuven Institute for Fertility and Embryology, de Unit voor Reproductieve Geneeskunde van het Heilig Hartziekenhuis (URG/LIFE) en patiënten kunnen ook terecht in haar privépraktijk. Hier staat net zoals in het ziekenhuis een persoonlijke en vakkundige aanpak centraal.